Ceva de neinteles la fete

de DanM

In ziua de azi "dragostea" este o specie pe cale de disparitie!
In ziua de azi sexul "frumos" (HA!) nu mai are nici o ideea a ceea ce inseamna dragostea. Ele incearca tot ce prind (si ma refer la barbati), nu ca acest lucru ne deranjeaza, dar sunt si barbati care pun suflet si astfel ajung victime ale inconstiente lor. Spun inconstienta pentru ca de multe ori ele nu isi dau seama nici macar ce au facut. Fetelor! nu tot ce zboara se mananca (se inghite), asa ca daca voi credeti ca daca umblati cu cine puteti, veti gasi persoana potrivita, sunt slabe sansele. Din acest lucru voi nu deveniti decat niste femei usoare (adica curve). Cu cati insi o sa o puneti pana veti gasi persoana potrivita? Haideti sa pun altfel intrebarea: Cu cati v-ati tras-o pana acuma si cate dintre voi aveti prieten? STIU! "Nu e treaba mea". Asa e nu e treaba mea dar totusi......! Oricum lumea aceasta este un bordel enorm.

Ceea ce este cel mai naspa este si faptul ca atunci cand baietii intreaba:
De ce?
Voi aveti urmatoarele raspunsuri:
- nu esti tu de vina toata vina este numai a mea!
- de aceea!(cel mai enervant raspuns)
- tu esti de vina pentru ca......
- si cel mai tare raspuns: Nu stiu ce sa spun
Urmatoarea intrebare pe care o punem noi este: Cu ce anume am gresit? Cacat! la aceasta intrebare de foarte multe ori nu primesti raspunsuri sau primesti niste raspunsuri aiurea.

O femeie cand vrea sa te lase de obicei cauta defecte la tine asa ca daca observi lucrul acesta sa sti la ce sa te astepti. Nu te chinui sa intelegi pentru ca prostia nu poate fi inteleasa. Cineva spunea: "Drumul spre a intelege o femeie este un drum lung si chinuitor si pana sa il strabati o sa iti dai seama ca este imposibil!"
Se spune ca: In spatele unui om puternic exista o femeie care conduce! BLA BLA BLA fetelor nu voi ne conduceti ci sexul. OPS! Mi-a scapat!
Dar baieti sex se poate face si fara sa fiti condusi!
INTREBARE PENTRU FETE!!!: Cu cati va culcati pana ajungeti la persoana potrivita?


Eu zice : Foarte tare articolul!Sunt multe CE care ridica coada singure!Nu suport curve
2009-12-18 14:32:41                                           SUS  |  ARTICOLE

claudia zice : Si daca te culci cu un singur baiat toata viata ta si crezi ca el e "persoana potrivita" si apoi te lasa pt alta...in cazul asta ce ar mai fi de spus? Nu suportati curvele vezi Doamne (ha ha ha)...nu le suportati da le cautati asa ca...sa lasam tam-tam-ul ca nici baietii nu's mai buni
2010-02-22 15:41:32                                           SUS  |  ARTICOLE

Dora zice : Articol de cacat. Autor.. cel mai probabil de acelasi tip. Esti cam frustrat tu asa, cine ti a tras clapa (ha-ha, ca sa ramanem in tema..)? Voi cate futeti pana va opriti la una? Aaa? Cred ca ar trebui sa te puna pe ganduri faptul ca ai fost inselat (asta reiese din ce ai scris aici, altfel nu te atacai asa ). Mai lucreaza la performantele tale, si n pat, si la limba romana.
2010-02-25 21:31:51                                           SUS  |  ARTICOLE

DanM zice : Dora vreau sa incep prin te a anunta ca am lucrat la performantele mele in pat si acum cred ca sunt mai bun asa ca te astept sa iti demonstrez. Sa inteleg ca tu pana acum ai incercat mai multi barbati. Da ai dreptate mi a tras cineva clapa pana acum dar m am invatat minte si m am gandit sa spun si celorlalti baieti cum sunt de fapt femeile. Din cate cred eu nu exista baiat care sa nu fi fost inselat de femeie macar odata in viata. Nu pot sa spun nici ca baietii nu inseala. Dar ei baga nu sunt infipti. OFF DOAMNE CE MISOGIN SUNT!! Daca te crezi atat de capabila si cunoscatoare pe provoc sa scri un articol sa-l trimiti pe mymodels si iti promit ca o sa il public. Ai tupeu sa faci lucrul acesta? Eu astept si o sa mai scriu despre fete ca doar sunt misogin
2010-03-04 12:41:52                                           SUS  |  ARTICOLE